- et energifokus med Ananda Tara Shan

Center for Levende Teosofi afholder sammen med Heart Flow Forening Esbjerg en sommerskole i Kerteminde, den 21. – 24. maj 2020, for medlemmer af Teosofisk Fellowship og for særligt interesserede.

Vi har den glæde igen at invitere dig til 4 inspirerende dage med Ananda Tara Shan til foråret.

Ligesom de foregående år er det Ananda Tara Shan, der underviser os, og Hendes ord og Hendes energi vil stå i centrum for alle aktiviteter.

Temaet for sommerskolen bliver: "Mine valg i livet." med en undertitel "Hvad styrer mine valg i livet - og dermed den vej jeg går." Et tidløst og aktuelt emne for rigtig mange mennesker. Blandt emnerne på sommerskolen kan nævnes: Kristus, Antikrist, Brug og misbrug af energi, Østens Guder og Gudinder, Kærlighed, Guider, Mestre og Auraer.

Formål med sommerskolen er at være i energien fra Ananda Maitreya og leve efter Maitreyas love, at komme tættere på Ananda Tara Shan og Hendes Lys, at styrke sammenholdet blandt medlemmer af Teosofisk Fellowship og at lære om Teosofi og Maitreya Teosofi. Det er samtidig en mulighed for at deltage i et intensivt energiarbejde for healing af Jorden.

Forudsætning for at deltage i sommerskolen er, at hver enkelt deltager enten har gennemført healerskole eller Heart Flow Healing kursus 1-3 eller har studeret teosofiske emner eller er medlem af Teosofisk Fellowship, har deltaget i jordhealingstjenester og har en afbalanceret psyke. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du opfylder disse forudsætninger, er du velkommen til at tage kontakt til en af os.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at ringe til Martin Binderup på mobil 23 60 57 72 eller til Birgit Damborg på telefon 75 21 20 31. Du kan også sende en e-mail besked til Center for Levende Teosofi.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til sommerskolen.

Denne side indeholder praktisk information om sommerskolen.

Stedet:
Sommerskolen finder sted på Danhostel Kerteminde, "det smukkeste vandrerhjem på Fyn", som de selv kalder det. De skriver endvidere: "Danhostel Kerteminde ligger midt i det hele - tæt på byen, nær ved stranden og lige midt i skoven". Værelserne er alle med bad og toilet samt egen indgang. Du kan læse om stedet på www.dkhostel.dk
Adressen er: Danhostel, Skovvej 46, 5300 Kerteminde. Tlf:+45 65 32 39 29

Maden:
Med i prisen er alle måltider og te / kaffe og kage.
Maden er vegetarisk og økologisk.

Ankomst og indkvartering:
Sommerskolen starter med frokost torsdag den 21. maj kl. 12 og afsluttes søndag den 24. maj kl. ca. 15 efter fælles oprydning. Der er tid til indkvartering efter frokosten.

Tilmelding:
Der er tilmeldingsfrist den 1. marts 2020 af hensyn til booking af lokaler og værelser samt for at sikre, at sommerskolen vil blive afholdt. Ved senere tilmelding kan vi ikke garantere, at der er plads på vandrerhjemmet, selvom vi ikke tror, det bliver noget problem.

Tilmeldinger er bindende fra den 1. marts 2020, der henvises dog til afbestillingsbetingelser, se nedenfor.

Tilmelding sendes til Susse V Hedemand e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., adresse: Schacksgade 9B, 2. th., 5000 Odense C, tlf.: 69104919 eller 42427208.

Priser:
Priser for opholdet pr. person i:
- flersengsværelse 2.395,00 kr., der kan betales ad to gange 1.197,50 kr.
- dobbeltværelse 2.595,00 kr., der kan betales ad to gange 1.297,50 kr.
- enkeltværelse 3.175,00 kr., der kan betales ad to gange 1.587,50 kr.
Hvis du ønsker flersengsværelse eller dobbeltværelse, er det en god ide at aftale med andre, da du ellers ikke kan være sikker på at få dit ønske opfyldt.

Studiemateriale til sommerskolen er inkluderet i prisen. Det forventes at sommerskolen bliver baseret på materiale med Ananda Tara Shan og det giver dig også mulighed for at studere materialet yderligere efter sommerskolen. Materialet forventes at bestå af en CD, et hæfte med afskrift og et hæfte med studiespørgsmål.

Sengelinned / håndklæder er ikke med i prisen for sommerskolen, du kan vælge selv at medbringe eller det kan lejes på Danhostel til kr. 70,00 pr. pakke. Bestilling af sengelinned / håndklæder sker ved tilmelding. Betaling sker direkte til Danhostel i receptionen. Der kan til måltiderne købes øl / vin eller sodavand.

Betaling:
Der er betalingsfrist den 1. marts for første rate og den 1. maj for anden rate, betaling skal ske til Center for Levende Teosofi, Sankt Peders Stræde 27 B, 3.sal, 1453 København K, på vores konto i: Danske Bank regnr: 1551, kontonr: 0016841722, Swift-BIC: DABADKKK, IBAN: DK6430000016841722, Indbetalingskort betalingsid: +01< +16841722<, Danske Bank, Nørre Voldgade 68, 1390 København K.

Afbestillingsbetingelser (i henhold til aftale med Danhostel):
Skulle du være nødsaget til at afbestille dit arrangement vil vi til enhver tid bestræbe os på at udleje de reserverede faciliteter til anden side. Såfremt dette ikke lykkes, forbeholder vi os ret til at fakturere afbestillingsgebyr.

Afbestilling 30–60 dage før vil medføre fakturering på 50% af det totale arrangement.

Afbestilling 14–30 dage før vil medføre fakturering på 75% af det totale arrangement.

Afbestilling 0-14 dage før vil medføre fakturering på 100% af det totale arrangement.

Deltager antallet kan justeres med 10% indtil 8 dage før arrangementets start uden fakturering.
Justering i deltagerantal senere end 8 dage før arrangementets afvikling, vil blive registreret som afbestilling i henhold til ovenstående.

Andre praktiske oplysninger:
Vi vil gerne opfordre dig til at medbringe en dagbog / papir samt skriveredskaber til egne noter.

Det er en god ide at medbringe indendørs fodtøj.

Den sidste aften på sommerskolen bliver en festaften, du kan tænke over hvad du eventuelt kan bidrage med i form af indslag, musik, sange eller andet.