olives 357851 640Her finder du en række videooptagelser om spirituelle emner.

Optagelserne kan også findes på YouTube på kanalen "Center for Levende Teosofi".

Denne side udbygges løbende med både gamle og nye optagelser.

Vi håber du finder optagelserne både inspirerende og lærerige og ønsker dig en rigtig god fornøjelse med dem.

Relationen mellem Ananda Tara Shan og Vandbærerens Tidsalder v/Jan Ruben

Foredraget er optaget torsdag d. 2/3-2017 kl. 19.00.

Ananda Tara Shan var hverken politiker eller videnskabsmand, hun var en spirituel lærd, en vejviser, en åndelig indviet, en hvid magiker. Hendes livsforståelse og aktiviteter peger som ingen anden på vandmandens tidsalders udfordringer og forandringer.

I dette foredrag er der specielt fokus på tjenestearbejde, en ny udviklingsvej for mennesket og Ananda Tara Shan's forhold til Herren Maitreya.

Den nye tids bevidsthed (del 1 af 2) v Carsten Hald og Jan Ruben

Foredraget er optaget torsdag d. 2/2-2017 kl. 19.00.

Hvad er den nye tids bevidsthed, og hvordan er den forbundet med noget så ældgammelt som meditation? Hvor adskiller meditation sig fra alle andre metoder, og på hvilken måde kan den være med til at bære menneskeheden ind i den nye tidsalder og forme den generelle bevidsthed? Denne meditationsform kendes som mystikervejen og går forbavsende godt i tråd med 6. stråle og Fiskenes tidsalder.

Disse foredrag (del 1 og del 2) definerer meditation, og gennem denne definition ses fremtidens muligheder tegne sig, i form af energi, der for alvor vil følge tanke.

En rejse gennem sjælens og bevidsthedens rige vJan Ruben, Jacob Ruben og Carsten Hald

Foredraget er optaget torsdag den 2/6-2016 kl. 19.00.

Betyder det overhovedet noget for det moderne menneske, at vi forstår hvad bevidsthed og sjæl er, på et dybere plan? En rejse gennem sjælens og bevidsthedens rige, set ud fra en teosofisk vinkel.