- et energifokus med Ananda Tara Shan

Center for Levende Teosofi afholder sammen med Heart Flow Forening Esbjerg en sommerskole i Kerteminde, den 30. maj – 2. juni 2019, for medlemmer af Teosofisk Fellowship og for særligt interesserede.

Ligesom de foregående år, er det, ved hjælp af tidligere optagelser, Ananda Tara Shan der underviser os og Hendes ord og Hendes energi vil stå i centrum for alle aktiviteter.

Temaet for sommerskolen er "Ansvar og samarbejde" og materialet indeholder et stærkt og stadig højaktuelt indlæg om verdenssituationen.

Blandt emnerne på sommerskolen kan nævnes: Verdenssituationen, Reinkarnation, Lidelse og forløsning, Maitreya og Buddha, Samarbejde og tjeneste, Vigtigheden af tjeneste, Dharma og Mestrenes opgaver og ansvar.

For at opnå en dybere forvandling gennem sommerskolen, opfordres deltagerne til at lave et bestemt stykke arbejde to uger før og efter sommerskolen. Det er et arbejde efter eget valg, og det kan være meditation, kontemplation, visualisering, påkaldelse, bøn, mantra, arbejde med en kvalitet, etc.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at ringe til Martin Binderup på mobil 23 60 57 72 eller til Birgit Damborg på telefon 75 21 20 31. Du kan også sende en e-mail besked til Center for Levende Teosofi.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til sommerskolen.