v/ Arjuna , Dorthe og Lawrence

Alle er velkommen til at være med til en sang- og musikeftermiddag, hvor vi sammen synger smukke sange, der løfter sindet og hjertet. Det er ganske gratis, og i pausen vil der blive serveret noget varmt at drikke og lidt sødt at spise.

Det er musikerne Arjuna, Dorthe og Lawrence, der har taget sangstemmer og guitarer med, og så har Lawrence en gæst  med, Majbritte, som spiller et par sange sammen med ham.

Der vil være mantrasange og andre spirituelle sange, der alle har det formål at åbne hjertet for glæde, kærlighed og lys.

Arrangementet finder sted pinsedag d. 20 maj kl. 16.00 i Heart Flow Healingscenter, Sankt Peders Stræde 27 B, 3.sal, 1453 København K.

revelation 2937691 1920v/ Inger Marie Møller, Jan Ruben og Martin O Binderup.

Det Guddommelige Hjerteprogram er for dem, der vil overgive sig til tjeneste for Jorden og menneskeheden; til dem der har et inderligt ønske om at udvikle sig hen imod balance og harmoni og ønsker at ofre noget af sig selv for deres medmennesker. Man mediterer på det guddommelige Hjerte fra Moder Kristus. Meditationen hjælper til at slippe og forløse meget af den lidelse, ensomhed og sorg, der forhindrer den enkelte i at åbne sit hjerte for kærlighed til sig selv og andre. Der hører tredive positive bekræftelser til systemet, en til hver dag i måneden, som man kan kontemplere over i løbet af dagen.
Deltagelse forudsætter, at man er fortrolig med flammemeditationen fra Shan, et Teosofisk Meditationssystem og at man regelmæssigt har praktiseret denne meditation.

Lørdag d. 16/6 kl. 10.30 til 17.30. Entré: 250 kr. (medl. 150 kr., tidligere deltagere 50 kr.). Tilmelding senest 1/6.

sluice 202504 1280v/ Jan Ruben.

Fuldmånemeditation følger den teosofiske tradition: at fejre de tidspunkter på året, hvor den åndelige nedstrømning er stærkest. Hver fuldmånemeditation indledes med et kort indlæg om månedens specifikke energi.

v/ Jan Ruben. Fredag d. 2/3 kl. 19.00. Entré: fri donation.

mood 1335737 1920v/ Lis Majlund og Gyde Sørine Bichel.

Moderen virker gennem naturen og dens rytmer. Moderens lys og energi er særlig tilgængelige under en nymåneperiode, som er begyndelsen på en 28 dages cyklus - hver måned året rundt. Nymåneperioden indbyder til en ny begyndelse og til fornyelse. Vi søger at åbne os for Moderen og at samarbejde med Hendes healende lys.

v/ Lis Majlund og Gyde Sørine Bichel. Torsdag d. 15/2, mandag d. 16/4 og onsdag d. 13/6 kl. 19.00. Entré: fri donation.

 

water lily flower blossom bloom 111133v/ Inger Marie Møller, Jan Ruben og Martin O Binderup.

Til disse aftener vil vi benytte en af de mange optagelser af guidede meditationer med Ananda Tara Shan, eller en af meditationerne fra Shan, et Teosofisk Meditationssystem, guidet af den, der leder aftenen.

Formålet med meditation er, ud over fred og afspænding, at skabe en bro til Sjælen og Det højeste Selv, og herigennem åbne til et samarbejde med Visdomsmestrene, Engleriget og Gud. Gennem meditationens renselse og stilnen af personligheden bliver det lettere for de åndelige verdeners lys at trænge igennem og opløfte sindet og forvandle mennesket til et stadigt mere guddommeligt væsen, som kan indgå bevidst i arbejdet for en bedre verden.

Mandag d. 5/2, 5/3, 7/5 og 4/6 kl. 19.00. Entré: fri donation.

water 1759703 1920v/Jens Kokfelt, Ib Johansen, Lis Majlund og Marie Mogensen.

Hver tirsdag eftermiddag er der meditation, og alle er velkomne. Der bliver brugt meditationer fra Shan, et Teosofisk Meditationssystem, der omfatter Flammemeditationen, Yasodhara Puja / Maitreya Puja / Sol Puja og De 17 Trin til Fuldkommenhed, som er planetmeditationer. Gennem meditation kan deltagerne opnå fred, indre ro og balance, samtidig med at hjerteforbindelsen til sjælen styrkes. Meditationen starter præcist kl. 16.00.

Hver tirsdag kl. 16.00 (til d. 12/6, undtagen d. 29/5). Entré: fri donation.