heart 1776810 640Velkommen til skovtur i Dyrehaven, hvor vi vil fejre Rette Menneskelige Forbindelsers Dag med ny-udsprungne bøgetræer, fuglesang og medbragt mad. Ca. 14 dage før sender vi invitation med nærmere information via adresselisten. Ønsker du at komme på adresselisten, skal du blot sende os en besked, se kontaktinformation på bagsiden af programmet. Tilmelding til skovturen sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Søndag d. 6/5 kl. 11.00 – ca. 15. Entré: fri donation. (tilmelding)

Engel

v/ Inger Marie Møller.

I en workshop med englene arbejder vi direkte sammen med engleverdenen - med de personlige engle og de større engle, som ønsker at hjælpe os i vores liv. Hver aften har et tema, som vi arbejder ud fra. Aftenen indeholder et kort oplæg, personlig indre kontemplation på udviklende spørgsmål, vi trækker englekort, der sætter fokus på hjælp til den indre udvikling, vi synger og modtager healing, hvor englene hjælper os til at give slip på det, der holder livet i os tilbage. Hvis du ønsker at modtage healingen liggende, er det en god ide at medbringe tæppe og liggeunderlag.

Torsdag d. 22/3 (Heart Flow Worldwides fødselsdag) og torsdag d. 24/5 kl. 19.00. Entré: 50 kr. (medl. 30 kr.) (ingen entré den 22/3)

IMG 0276v/ Martin O Binderup.

I healingscirklen arbejder vi med at bringe healing, frihed og retfærdighed samt levendegøre den trefoldige flamme i hjertet, så vi lettere kan tilgive andre og os selv, og bringe healing ind i de sidste to tusinde års lidelser. Healingscirklen er åben for alle, der ønsker at heale deres medmennesker eller selv ønsker at modtage healing.

Tirsdag d. 6/3 og 1/5 kl. 19.00. Entré: fri donation.

 

IMG 0612

v/ Martin O Binderup.

I denne healingstjeneste arbejder vi med at heale mennesker i verden, der lider nød, ved at åbne for det guddommelige healingslys og ved at samarbejde med det fælles ønske, at heale. Der indgår gruppehealing, healing af Jorden og menneskene og fjernhealing. Alle, der ønsker fjernhealing, kan skrive sig i fjernhealingsbogen eller sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Tirsdag d. 6/2, 3/4 og 5/6 kl. 19.00. Entré: fri donation.

 

IMG 6960v/Jens Kokfelt, Ib Johansen, Lis Majlund og Marie Mogensen.

Hver tirsdag eftermiddag, i umiddelbar forlængelse af meditationen, er der Heart Flow Healing, hvor alle er velkomne. Her kan du modtage en kort individuel healing, meditere, bede, klare dine tanker og følelser, læse små åndelige tekster eller tale med andre. Alt sammen i en fredfyldt atmosfære i dette hellige sted midt i København. Kom indenfor og find indre fred og stilhed i hjertet.

Hver tirsdag kl. 17.00 (til d. 12/6, undtagen d. 29/5). Entré: fri donation.