v/ Marie Mogensen og Lis Majlund.

Bogen ”Tjeneste for menneskeheden” består af en række citater og anvisninger, som bygger bro ind i den nye tidsalder. Bogen er en opfordring, men også en udfordring for det enkelte menneske, til at styrke kontakten til sin sjæl, til at virke for rette menneskelige relationer og derigennem tjene helheden. Citater: ”Sand tjeneste er den spontane udstrømning fra et kærligt hjerte og en intelligent tankegang ....
Lev i dag som din sjæl dikterer og fremtiden vil af sig selv føre til frugtbar tjeneste… God vilje er menneskets første forsøg på at udtrykke Guds kærlighed. Dens virkning på jorden vil være fred …. I den epoke som ligger foran os – må vi drage omsorg for en etablering af rette menneskelige relationer.”
Studiekredsen er åben for alle. Har du lyst til at deltage, men mangler bogen, har vi enkelte eksemplarer til udlån.

Torsdag d. 23/8, 27/9, 1/11, 15/11, 20/12 og 17/1 kl. 19.00. Entré: 20 kr.

v/ Raphael De Mohan.

Raphael er en international spirituel lærer i ’Vibrational Sound & Color’ systemet. Den canadiske prisvindende fingerstyle guitarist Kris Schulz har givet følgende beskrivelse af hans musik: ”Raphaels musik og spillestil er ganske enestående og sjælden i de moderne guitaristers verden. Han fletter smukke og særegne stemnings- og følelsesfulde harmonier og melodier ind i landskabsagtige scenarier”. Raphael er inspireret af klassiske og moderne fingerspilsteknikker, samt romantikken, impressionismen og det melodiøse. Han søger musikalsk at beskrive følelsernes inderlige landskaber; at udtrykke det der ikke kan siges med ord og at lade musikkens vibrationer overføre sine energier til oplevelsesfeltet mellem udøveren, musikken og lytteren. Raphael spiller egne kompositioner for akustisk guitar og taler om esoteriske dimensioner og processer omkring inspiration, musikken, intuitionen og mennesket som instrument.

Torsdag d. 6/9 kl. 19.00. Entré: 100 kr. (medl. 60 kr.)

v/Jan Ruben og Carsten Hald.

Hvilke metoder bruger spirituelle lærere til at uddanne deres elever? Har vi overhovedet brug for lærere der underviser i tidernes visdom? Er der en risiko for misbrug af gode hensigter?
Det er et foredrag, hvor også Ananda Tara Shans visioner om undervisning i spiritualitet bliver berørt.

Torsdag den 13/9 (del 1) og 11/10 (del 2) kl. 19.00. Entré 50 kr. (medl. 30 kr.)

v/Lars Martiny.

17000 danskere melder sig hver dag syge på grund af stress. Stress er svært at håndtere, det er lidt som med vejret, alle taler om det, men der er ikke så meget at gøre ved det. Mange spirituelle oplever dagligt stress selvom de både spiser og lever sundt, mediterer og dyrker motion. Hvad er stress og hvad kan man selv gøre for at komme fri af dens voldsomme begrænsninger og få et godt og helt liv? Bliv bekendt med din stresstype og metoder til at håndtere den.

Torsdag den 20/9 kl. 19.00. Entré 50 kr. (medl. 30 kr.)

v/Thomas Nielsen.

Dette foredrag vil belyse de nuværende vanskeligheder menneskeheden står over for, igennem en introduktion i teosofiens grundbegreber. Foredraget er det første af to foredrag om teosofiens grundbegreber.

v/Thomas Nielsen. Torsdag den 25/10 kl. 19.00. Entré 50 kr. (medl. 30 kr.)

v/Thomas Nielsen.

Dette foredrag introducerer teosofiske grundbegreber omkring reinkarnation og karma. Denne viden hjælper os til at gå den åndelige vej med bevidsthed og sjælens glæde. Foredraget er det andet af to foredrag om teosofiens grundbegreber.

Torsdag den 22/11 kl. 19.00. Entré 50 kr. (medl. 30 kr.)

v/ psykolog Lea Linnet.

Det danske nutidsmenneske er mere end nogensinde før udfordret på at finde sin egen vej: mål og mening med sit liv. Tilværelsesprojektet er blevet individuelt, ikke længere noget der er givet. Denne aften vil forholde sig til udfordringen via oplæg og øvelser til inspiration til hvordan du finder din unikke vej i livet.

Torsdag d. 29/11 kl. 19.00. Entré: 50 kr. (medl. 30 kr.)

web 1012466 640Hvad du ønsker ...
... kan du nu selv være med til at arrangere

Center for Levende Teosofi tilbyder at være repræsenteret til arrangementer i dit lokalsamfund, i virksomheder eller i private hjem med foredrag, healing, meditation mm. Det eneste du skal gøre er at:

 • samle en gruppe venner - kolleger - familie - eller andre, der er interesseret i et bestemt emne,
 • finde et sted hvor arrangementet kan afholdes og
 • aftale indhold og tidspunkt med os.

Vi er en gruppe mennesker der er tilknyttet Center for Levende Teosofi, og vi har gennem mange år levet efter åndelige principper med bl.a. daglige meditationer og bøn. Et centralt element i vores åndelige engagement er tjeneste og arbejde for fred på jorden og fred mellem mennesker. Vi tilbyder at bidrage indenfor åndeligt arbejde i form af foredrag, vejledning, diskussion og øvelser. Center for Levende Teosofi kan bl.a. tilbyde emner inden for:

 • Meditation
 • Healingsarbejde (tjeneste) for Jorden og Menneskeheden
 • Healing
 • Chakraer, Aura og Kundalini
 • Engle og Devariget
 • Hierarkiet, Mestrene og De Syv Stråler
 • Indvielser
 • Aspiranter og Disciple
 • Reinkarnation, Karma, Skæbne og Dharma
 • Moderaspekter, Moder Gud og Verdensmødre
 • Heart Flow og Hjertets Vej
 • Ridderidealer og Ridderordener
 • Magi og Ceremoni
 • Åndelig praksis i hverdagen
 • Døden, den døende og de efterladte
 • Tilgivelsens kraft
 • Indføring i Rosenkransbønnen
 • Spirituel kunst
 • Altre i hjemmet

Arrangementet tilpasses specielt til den gruppe mennesker, du har samlet. Ønsker I f.eks. at høre nærmere om karma, kan der være forskellige indfaldsvinkler til emnet, og titlen for et arrangement kunne være: "Kan jeg påvirke min karma eller er den forudbestemt". Et sådant arrangement kan være sallensat af foredrag, øvelser og diskussion om emnet.

Kontakt os på telefon eller e-mail og oplys os om dit forslag til titel, hvor det kan foregå, og hvornår du kunne tænke dig arrangementet. Det er gratis at få os til et arrangement, blot forventer vi rejseomkostningerne dækket, og at arrangementet holdes i et røgfrit miljø.

Ønsker du at støtte vores arbejde, tager vi med glæde imod donationer. Center for Levende Teosofi arbejder som en non-profit humanitær organisation, der drives ved frivilligt arbejde og frivillige donationer. Donationer åbner mulighed for at tilbyde aktiviteter for verdensfred gennem healing, meditation, undervisning og tjenestearbejde.

Vi håber mange vil benytte sig af dette tilbud og stiller med glæde op til arrangementerne.