pexels photo 691032Størstedelen af healing eller helbredelse er i virkeligheden selvhealing. Det drejer sig om at aktivere den iboende healingskraft. Lær praktiske råd til at heale dig selv, så du bl.a kan få sundere tænder, velfungerende tarme, en frisk hjerne, et godt åndedræt og et længere liv.

v/ Lars Martiny. Torsdag d. 8/2 kl. 19.00. Entré: 50 kr. (medl. 30 kr.)

canola fields 1911392 640Den syvende stråle, der begyndte at manifestere sig i år 1675, er strålen for den nye tidsalder. Den syvende stråle for ceremoniel orden er en af de syv strålers energier, som tilkendegiver guddommens syv kvaliteter, og de har følgelig en syvfoldig virkning på stof og former, der findes overalt i universet. Syvende stråle er i særlig grad den stråle, der skaber relationer. Den fører de to grundlæggende aspekter, ånd og stof nærmere sammen. Den skaber relation mellem sjæl og form, og hvad angår menneskeheden mellem sjæl og personlighed. Ligeledes fremmer den kreative og frugtbare relationer i grupper af mennesker. Fx i undervisning, foreninger og politik. Vi vil gennem studiet opnå en dybere forståelse af den syvende stråle, dens natur og kraft. Alle er velkomne. Har du lyst til at deltage, men mangler bogen, har vi enkelte eksemplarer til udlån. Studiekredsen er åben.

v/ Marie Mogensen og Lis Majlund. Torsdag d. 22/2, 15/3, 19/4, 17/5 og 21/6 kl. 19.00. Entré: 20 kr.

virtual reality 3039745 1280Hvis det åndeligt søgende menneske har bestemt sig for at blive en verdenstjener, så vil der komme personlige beslutninger, som medfører opgør og konflikter med den gamle personlighed.
Foredraget er en del af tre foredrag, som på hver sin måde fokuserer på verdenstjenerens vej mod at blive en lysende fakkel i livets kaotiske mørke.
Er styrkelse og renselse af vort ydre og indre liv en mulighed?

v/ Carsten Hald og Jan Ruben. Torsdag d. 8/3 kl. 19.00. Entré: 50 kr. (medl. 30 kr.)

psychology 2706899 1920Foredraget vil beskrive hvad følelser er, hvordan følelser påvirker mennesker, og forholdet mellem følelser og hjertekvaliteter. Endvidere vil det illustreres, hvorfor og hvordan ansvarlig følelseshåndtering er en nødvendig forudsætning for at kunne blive en effektiv ny tids verdenstjener.

v/ psykolog Lea Linnet. Torsdag d. 7/6 kl. 19.00. Entré: 50 kr. (medl. 30 kr.)

personal growth 2268884 1920Ca. 90% af vores bevidsthed er ubevidst, og det ubevidste med dets mange programmer har stor indflydelse på vort daglige liv. Kan vi omprogrammere de negative programmer til nogle mere positive? Det er forståeligt, når vise mænd og kvinder siger, at det vigtigste spørgsmål, vi kan stille os selv, er HVEM ER JEG? Hvad er den bedste og hurtigste vej til at lære os selv at kende, til selvrealisering?

v/ Preben Sørensen. Torsdag d. 14/6 kl. 19.00. Entré: 50 kr. (medl. 30 kr.)

 

sunset 1331088 1920v/ Jan Ruben.

Det moderne menneske kan ikke sammenlignes med "det gamle menneske". Jorden har brug for et paradigmeskift i bevidsthed og samtidig vil fremtidens menneske få helt nye funktioner set fra en spirituel vinkel.  En uddannelse i Hvid Magi og i sjælens arbejde. Vi kan ikke stå alene. Hvordan skal de uddannes? Hvem skal uddanne dem? Hvad skal de uddannes i og til? Dette foredrag vil tage udgangspunkt i  Ananda Tara Shans forståelse og arbejde med den nye tids verdenstjenere.

Torsdag d. 18/1 kl. 19.00. Entré: 50 kr. (medl. 30 kr.)

 

web 1012466 640Hvad du ønsker ...
... kan du nu selv være med til at arrangere

Center for Levende Teosofi tilbyder at være repræsenteret til arrangementer i dit lokalsamfund, i virksomheder eller i private hjem med foredrag, healing, meditation mm. Det eneste du skal gøre er at:

 • samle en gruppe venner - kolleger - familie - eller andre, der er interesseret i et bestemt emne,
 • finde et sted hvor arrangementet kan afholdes og
 • aftale indhold og tidspunkt med os.

Vi er en gruppe mennesker der er tilknyttet Center for Levende Teosofi, og vi har gennem mange år levet efter åndelige principper med bl.a. daglige meditationer og bøn. Et centralt element i vores åndelige engagement er tjeneste og arbejde for fred på jorden og fred mellem mennesker. Vi tilbyder at bidrage indenfor åndeligt arbejde i form af foredrag, vejledning, diskussion og øvelser. Center for Levende Teosofi kan bl.a. tilbyde emner inden for:

 • Meditation
 • Healingsarbejde (tjeneste) for Jorden og Menneskeheden
 • Healing
 • Chakraer, Aura og Kundalini
 • Engle og Devariget
 • Hierarkiet, Mestrene og De Syv Stråler
 • Indvielser
 • Aspiranter og Disciple
 • Reinkarnation, Karma, Skæbne og Dharma
 • Moderaspekter, Moder Gud og Verdensmødre
 • Heart Flow og Hjertets Vej
 • Ridderidealer og Ridderordener
 • Magi og Ceremoni
 • Åndelig praksis i hverdagen
 • Døden, den døende og de efterladte
 • Tilgivelsens kraft
 • Indføring i Rosenkransbønnen
 • Spirituel kunst
 • Altre i hjemmet

Arrangementet tilpasses specielt til den gruppe mennesker, du har samlet. Ønsker I f.eks. at høre nærmere om karma, kan der være forskellige indfaldsvinkler til emnet, og titlen for et arrangement kunne være: "Kan jeg påvirke min karma eller er den forudbestemt". Et sådant arrangement kan være sallensat af foredrag, øvelser og diskussion om emnet.

Kontakt os på telefon eller e-mail og oplys os om dit forslag til titel, hvor det kan foregå, og hvornår du kunne tænke dig arrangementet. Det er gratis at få os til et arrangement, blot forventer vi rejseomkostningerne dækket, og at arrangementet holdes i et røgfrit miljø.

Ønsker du at støtte vores arbejde, tager vi med glæde imod donationer. Center for Levende Teosofi arbejder som en non-profit humanitær organisation, der drives ved frivilligt arbejde og frivillige donationer. Donationer åbner mulighed for at tilbyde aktiviteter for verdensfred gennem healing, meditation, undervisning og tjenestearbejde.

Vi håber mange vil benytte sig af dette tilbud og stiller med glæde op til arrangementerne.