Du har fortsat mulighed for at deltage i arbejdet med meditation, healing og verdenstjeneste for menneskeheden og Jorden.

Til trods for at vi ikke kan mødes rent fysisk, fortsætter arbejdet, nu er det blot under andre former. Arbejdet foregår nemlig hjemme hos den enkelte.

De aktiviteter der er markeret med "ZOOM" og / eller "ONLINE" i kalenderen bliver gennemført, det er aktiviteter som du kan deltage i hjemme hos dig selv. Hvis der står både zoom og online er det to muligheder du kan vælge imellem.

Vil du vide mere om Zoom og online, samt om hvordan du klargør dit udstyr til at bruge Zoom, kan du læse mere her: Hvad er Zoom og online?

Materialet må ikke kopieres. Live-streaming må ikke optages.
(c) Copyright 2020, The Theosophical Fellowship og Center for Levende Teosofi.

Vi vil gerne opfordre til meditation, bøn og healing hjemme, for at undgå bekymring og frygt hos det enkelte menneske og i verden som helhed. Derudover vil vi gerne opfordre dig til daglige at lave allignment kl. 09:00, 12:00 og 17:00.

Der er også fortsat mulighed for at modtage healing. Har du selv, eller nogen du kender, brug for healing, kan du kan sende dit navn til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og tilmelde dig fjernhealing i en måned. Arbejdet med healing fortsætter, nu er det bare under andre former og vilkår.