Denne kalender er for aktiviteter afholdt af Center for Levende Teosofi.

Ved at klikke på den enkelte aktivitet kan du læse mere om den og for at finde et link til zoom eller streaming eller den fysiske adresse for aktiviteten. Aktiviteter markeret med "ZOOM" eller "STREAMING" foregår online og kan udføres hjemme hos dig selv. Vil du vide mere om zoom eller streaming, læs her. Aktiviteter markeret med ”Frederiksberg” afholdes fysisk hos Teosofisk Forening, Sankt Knuds Vej 27A, 1903 Frederiksberg C.

Det er muligt at kopiere aktiviteter til din egen kalender eller se hele denne kalender i din egen google kalender. Læs her

Se programflyer for tjenester her og se de månedlige nyhedsbreve om vore aktiviteter i menubaren.

Vedrørende deltagelse i åndeligt arbejde

Hvis du har en alvorlig fysisk eller psykisk lidelse, frarådes du at deltage i aktiviteter, der påkalder åndelige energier, uden forudgående konsultation med en erfaren meditationslærer. I tilfælde af alvorlig sygdom eller ubalance, anbefales det, at krop og sind fokuserer på helbredelse og at genvinde balancen. I disse tilfælde er det bedre at arbejde med helbredelse i samarbejde med læger gennem for eksempel afspænding, positiv tænkning og stressreduktion.

Hvis du har brugt psykoaktive midler såsom ulovlige eller lovlige stoffer (herunder medicin såsom antidepressive midler, humørstabilisatorer, beroligende midler eller hypnotika) eller alkohol (mere end en lejlighedsvis social drink), anbefales minimum 3-7 år fri for brug af sådanne stoffer, før det er tilrådeligt at deltage i åndeligt arbejde.

Disse udsagn er ikke beregnet til at være en erstatning for professionel medicinsk eller psykologisk rådgivning, diagnose eller behandling. Se venligst ikke bort fra professionel medicinsk eller psykologisk rådgivning eller vent ikke med at søge den, på grund af disse udsagn.

 Hvis du har spørgsmål til dette er du velkommen til at kontakte os, se under menuen kontakt.