Center for Levende Teosofi arbejder som en nonprofit humanitær organisation, der drives ved frivilligt arbejde og fortrinsvis finansieres af donationer.

Donationer åbner mulighed for at tilbyde aktiviteter for verdensfred gennem healing, meditation, undervisning og tjenestearbejde. Enhver donation er en gave, der modtages med stor glæde og taknemmelighed.

Alle donationer går til dækning af udgifter til etablering og drift af et nyt Heart Flow Healingscenter, der kan danne de fysiske rammer for spirituelle aktiviteter.

Billede af det tidligere Heart Flow Healingscenter København 

Vi ønsker at etablere et nyt Heart Flow Healingscenter til meditation, healing og verdenstjeneste, derfor søger vi efter et nyt sted.

Donationer modtages med glæde og taknemlighed og kan gives til Center for Levende Teosofi på følgende måder, ved at:

  • Lægge et beløb i donationsbeholderen
  • Overføre et beløb som indbetalingskort betalingsid: +01< +16841722<
  • Overføre et beløb til konto i Danske Bank, regnr: 1551, kontonr: 0016841722 (Ved overførsel fra udlandet bruges BIC: DABADKKK eller IBAN konto DK6430000016841722)
  • Overføre via MobilePay til vores MobilePay Box med nummer 2127SQ eller med link https://mobilepay.dk/box?YrM2-cwdPhR60y8pKKJX2Jomg eller med QR-kode som er vist nedenfor.

Skriv gerne ”Donation” som besked ved overførsel.

Vi vil gerne invitere dig til at indgå i en støttegruppe, hvis formål er, at støtte op om et nyt Heart Flow Healingscenter økonomisk og / eller praktisk.

For at opretholde et center, er der brug for en stabil indkomst til dækning af husleje og alle de andre udgifter, der knytter sig til at drive et center.

Centerets kommende økonomi holdes oppe af donationer fra en fast kerne af støttemedlemmer, af entreindtægter og af de donationer der lægges af gæster til arrangementer.

Støttegruppen er med til at supplere indtægterne, bidrage med nye ideer, samt sætte positivt fokus på nye tiltag, der kan forøge indtægterne for centeret. Det er en stor hjælp at vide, at der er et stabilt økonomisk fundament i løbet af året.

Der bliver planlagt særlige arrangementer for alle faste støttemedlemmer, og gruppens medlemmer kan være med til at bestemme indholdet af disse arrangementer.

Hvis du ønsker at blive støttemedlem for et nyt Heart Flow Healingscenter, kan du finde kontaktinformation nederst på siden.

 

"Learn to give thanks to life and to God
for everything that you meet on your path.”

Ananda Tara Shan

From "Right Human Relations Principles",
a booklet of Ananda Tara Shan

 

Center for Levende Teosofi


Mobil: 61 69 21 49
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. webside: www.levendeteosofi.dk

Kontaktperson for donationer og støttemedlemmer er Inger Marie Møller, email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.