- et energifokus med Ananda Tara Shan

Center for Levende Teosofi afholder sammen med Heart Flow Forening Esbjerg en sommerskole i Kerteminde, den 22. – 25. juni 2023, for medlemmer af Teosofisk Fellowship og for særligt interesserede.

Vi har den glæde igen at invitere dig til 4 inspirerende dage med Ananda Tara Shan til foråret.

Ligesom tidligere år er det Ananda Tara Shan, der underviser os, og Hendes ord og Hendes energi vil stå i centrum for alle aktiviteter.

Temaet for sommerskolen bliver: "Vejen mod hjertets tidsalder." med en undertitel "En vej der er fyldt med prøvelser og udfordringer." Blandt emnerne på sommerskolen kan nævnes: Christ, Symbols and numbers, The World Mother of Earth, Mother God, The Way of the Heart, Compassion and love, Energy force, Hierarchical instructor, Energy work, Light and flame, Sorrow and sadness, Soul energy, Power, Sex and Money.

Formålet med sommerskolen er at være i energien fra Ananda Maitreya og leve efter Maitreyas love, at komme tættere på Ananda Tara Shan og Hendes Lys, at styrke det indre og ydre samarbejde blandt deltagerne og at lære om Teosofi og Maitreya Teosofi. Det er samtidig en mulighed for at deltage i et intensivt energiarbejde for healing af menneskeheden og Jorden.

Forudsætning for at deltage i sommerskolen er, at hver enkelt deltager enten har gennemført healerskole eller Heart Flow Healing kursus 1-3 eller har studeret teosofiske emner eller er medlem af Teosofisk Fellowship, har deltaget i jordhealingstjenester og har en afbalanceret psyke. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du opfylder disse forudsætninger, er du velkommen til at tage kontakt til en af os.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at sende en mail til Center for Levende Teosofi.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til sommerskolen.